Categories: Newest

Working remotely – knowledge sharing

Omnes organizuje svoj prvi meetup u Starit centru u Novom Sadu, 06. decembra u 18č. Namenjen svima koji se nose idejom o započinjanju rada u remote timu, ali i onima koji su već članovi remote timova.

Da li ste se ikada zapitali kako je raditi od kuće, kao nezavisni kontraktor ili kako da ispregovarate bolje uslove u takvim radnom okruženju? Ukoliko želite da saznate više o alatima koji poboljšavaju produktivnost u remote timovima i da čujete iskustva ljudi koji rade ili su radili remote, pridružite nam se na prvom meetupu koji organizujemo u Novom Sadu.

Meetup namenjen svima koji se nose idejom o započinjanju rada u remote timu, ali i onima koji su već članovi remote timova. Razmena iskustava u svrhu obaveštenosti o dobrim i lošim stranama rada na daljinu, u timu sa ljudima koje poznajemo često isključivo preko ekrana.

Meetup će se održati u Startit Centar Novi Sad, 6. decembra sa početkom u 18č.

 

Badcop

Aleksandar Stojanović, ili Mačka, će biti loš pajkan i malo će vam utuliti želju da radite remote. Ovaj vođa beše-nekad-remote-tima, koji broji 16+ članova, pričaće vam o razlozima zašto je remote nezahvalan, i gde možete da očekujete na zastoje.

 

Goodcop

Milan Ivanović je naš dobar pajkan. Jedan od osnivača WordPress zajednice Srbije, i zaljubljenik u fotografiju. Pričaće o produktivnosti pojedinca u radu u remote timu, kao i o alatima za postizanje optimalnog rada u remote timovima.

 

Prijave su obavezne, jer nam je broj mesta ograničen. Prijavite se OVDE.  Nakon što se prijavite, sve što treba da uradite je da se pojavite (ne brinite, podsetićemo vas). Nema kotizacija i sličnih formalnosti.

Vidimo se!

Share
Tags: remote

Recent Posts

  • Newest

The Best Programming Languages to Learn First

There is no thing such is instant learning. Learning to code for the first time is kind of like learning…

1 month ago
  • Featured

How to Hire Software Developers from Serbia

How Can You Hire Programmers in Serbia? Remote developers and freelancers from Serbia IT Recruitment Agencies  Job Boards Outsourcing Companies Dedicated…

1 month ago
  • Newest

8 Coding Habits you Have to Stop Doing Now

Some habits are stopping you from reaching the pinnacle of greatness. It might be your attitude, your process of working…

2 months ago
  • Newest

How to Reduce Bias in Technical Screening

If you’re working with people, it’s crucial to become aware of the biases that you have. Maybe you believe that…

2 months ago
  • Featured

7 Reasons Why Slow Hiring Is Bad for Your Company

Not every candidate is just sitting at home and waiting for you to answer their job application. While you’re taking…

2 months ago
  • Featured

How to Avoid Wasting Time and Money When Hiring

Do you like firing people? Well, nobody does. It's uncomfortable for both sides, it takes time to find another IT…

3 months ago

This website uses cookies.