fbpx

Working remotely – knowledge sharing

Omnes organizuje svoj prvi meetup u Starit centru u Novom Sadu, 06. decembra u 18č. Namenjen svima koji se nose idejom o započinjanju rada u remote timu, ali i onima koji su već članovi remote timova.

Da li ste se ikada zapitali kako je raditi od kuće, kao nezavisni kontraktor ili kako da ispregovarate bolje uslove u takvim radnom okruženju? Ukoliko želite da saznate više o alatima koji poboljšavaju produktivnost u remote timovima i da čujete iskustva ljudi koji rade ili su radili remote, pridružite nam se na prvom meetupu koji organizujemo u Novom Sadu.

Meetup namenjen svima koji se nose idejom o započinjanju rada u remote timu, ali i onima koji su već članovi remote timova. Razmena iskustava u svrhu obaveštenosti o dobrim i lošim stranama rada na daljinu, u timu sa ljudima koje poznajemo često isključivo preko ekrana.

Meetup će se održati u Startit Centar Novi Sad, 6. decembra sa početkom u 18č.

Badcop

Aleksandar Stojanović, ili Mačka, će biti loš pajkan i malo će vam utuliti želju da radite remote. Ovaj vođa beše-nekad-remote-tima, koji broji 16+ članova, pričaće vam o razlozima zašto je remote nezahvalan, i gde možete da očekujete na zastoje.

Goodcop

Milan Ivanović je naš dobar pajkan. Jedan od osnivača WordPress zajednice Srbije, i zaljubljenik u fotografiju. Pričaće o produktivnosti pojedinca u radu u remote timu, kao i o alatima za postizanje optimalnog rada u remote timovima.

Prijave su obavezne, jer nam je broj mesta ograničen. Prijavite se OVDE.  Nakon što se prijavite, sve što treba da uradite je da se pojavite (ne brinite, podsetićemo vas). Nema kotizacija i sličnih formalnosti.

Vidimo se!

Recruiting software
Emotional Intelligence in Recruitment
assessing cultural fit